Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
converse chuck 70
#1
Lagom till Monclers show och avslöjades på Milanos modevecka, har Hiroshi Fujiwara delat en ny titt på hans efterlängtade skopartnerskap skapat med ytterklädesmärket. Ett trevägssamarbete mellan Moncler, fragment style and design och converse chuck taylor all star , skorna e i helvita efter por otro lado en svart iteration som delades tidigare denna månad. Home här gången kontrasteras Place Taylor All-Star Low fra en ovandel i vit canvas med en remsa av svart överlägg och löper längs mellansulan.

Kith utökar det klassiska programmet genom att samarbeta fra Converse för att släppa två färgställningar av Place Taylor. Dessa två färgalternativ kommer i ditt alternativ av Parchment och Black color. Det som sticker lace mest är Kith Monogram-trycket som löper över canvasöverdelen. Efter det har vi läder använt på fodret i converse chuck 70 en Kith-logga på sidosidan av mellansulan. Avslutande uutav utseendet är en Teeth yttersula.

Efter TURBODRK i TURBOWPN har Rick Owens DRKSHDW och converse classic chucks  återigen samlats för DRKSTAR. När vi tar en närmare titt på den klassiska Chuck Taylor 70 får vi en bättre insikt om de uppblåsta proportionerna som utgör designen från Rick Owens. DRKSTAR bygger på hans första subversiva tolkning och har noggrant överdrivna designartikulationer. Skon e i Hi- och Ox-snitt och har en dimensionaliserad rundad tåhätta i kombination med tunga 18 ounce . of ovandelar i bomullstwill.

Place 70 Utility, som ursprungligen släpptes som ett Chat x Kim Jones-samarbete, ses nu i "Steel/Egret" för sin andra GR-colorway utefter en "String/Egret"-version som släpptes förra månaden. "Designmetoden för skon var väldigt simpel - att ta por otro lado en mycket klassisk sko och sedan nästan omsluta den my partner and i något för att skydda den, " sa Hope Jones. Ovandelen är klädd i stålblå canvas fra converse jack purcell tillägg av en genomskinlig bur som löper längs med sidorna över ögonstagen och All Star ankelplåster.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)